India 2024

Derde bericht: uit Mattindia


Gisterochtend zijn we vanuit Fort Kochi naar de Ayurvedische kliniek gegaan, hier blijven we 10 dagen.. We waren tekort in Fort Kochi, we gaan aan het eind nog terug. Want eigenlijk hebben we 2 dagen bij geslapen en ik kreeg weer behoorlijk last van mijn rug. Dat had de huisarts al voorspeld na de lange reis.
In Kochi hebben we wat gewandeld, hier en daar wat gedronken en heerlijk gegeten.. Twee keer moesten we de tafel delen met anderen, maar dat was geen straf, het was steeds heel gezellig. Een keer met een Frans stel uit Toulouse, de andere keer met een Indiaas echtpaar met een jongetje van zes. Zij kwamen uit Assam in het Noorden en waren 5 jaar geleden naar Kerala verhuisd. Het waren erg leuke mensen, ze nodigden ons uit om de laatste zondag, als we weer in Kochi terug zijn, hen te bezoeken.. Ze wilden dan met ons naar een grote mall. Ha, ha, of we daarvoor naar India zijn gekomen.. Maar misschien gaan we wel op bezoek.

Nu zijn we dus in Mattindia. We hebben al 2 dagen behandeling achter de rug en zijn verwachtingsvol over de resultaten. Over het leven in de kliniek vertel ik een volgende keer.